Zaštita osobnih podataka

Izjava o zaštiti privatnosti na internetskim stranicama tvrtke TOBIS-inženjering d.o.o. Zadar.

Korištenjem naše web-stranice  www.tobis-nekretnine.com suglasni ste s načinom korištenja podataka opisanim u ovoj Izjavi.

Putem web stranice moguće je prikupljanje vaših osobnih podataka kao što su: ime i prezime, e-mail adresa, kućna ili poslovna adresa, telefonski i faks brojevi.

TOBIS-inženjering d.o.o. ne prikuplja osobne podatke poput: spola, rase, nacionalnosti, religije, zdravstvenog stanja ili političkih uvjerenja.

U svrhu prikupljanja podataka vezanih uz statistiku posjećenosti web stranica, automatski se prikupljaju vezane informacije koje mogu sadržavati IP adresu, vrstu web preglednika, nazive domena, vrijeme pristupa, web stranice s kojih je pristupano.

TOBIS-inženjering d.o.o. prikuplja i koristi osobne podatke kako bi održao funkcionalnost web stranica i omogućio usluge koje korisnici traže.

TOBIS-inženjering d.o.o. obvezuje se da  neće bez vaše izravne suglasnosti ustupiti vaše osobne podatke trećim stranama, osim u slučajevima u kojima bi se to zahtijevalo od nas na način koji određuje zakon.

TOBIS-inženjering d.o.o. informira korisnike o načinu korištenja prikupljenih podataka te  daje korisnicima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući i mogućnost odluke žele li da se njihovi podaci  brišu iz naših baza podataka .

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u svezi korištenja osobnih podataka, molimo Vas da nas kontaktirate na  mail adresu nekretnine@tobis.hr