O nama

TOBIS-nekretnine je odjel u sklopu tvrtke TOBIS-inženjering d.o.o. specijaliziran za prodaju i najam nekretnina, kupnju, ulaganja, procjene vrijednosti nekretnina, konzaltinga i vođenja investicija. Tvrtka posluje na dvije lokacije – u Zadru i Zagrebu. Članovi smo Udruženja posrednika u prometu nekretnina pri Hrvatskoj gospodarskoj komori. Od 1994. godine pružamo projektantske, konzultantske i usluge posredovanja u prometu nekretninama uz punu podršku našim klijentima kroz cjelolokupni proces.


Licencirana agencija s timom stručnjaka

Investiranje nije samo posao, to je značajan događaj. Kupnja nekretnina je ozbiljna odluka. Ulaganja u nekretnine su još ozbiljniji posao.
Ako ste u potrazi za licenciranom agencijom u kojoj radi tim stručnjaka, građevinske, arhitektonske i ekonomske struke, koji mogu odgovoriti na sve vaše zahtjeve, došli ste na pravo mjesto. Voditi ćemo Vas od početka do kraja, pronaći pravog kupca ili pravu nekretninu za Vas, provjeriti ćemo vlasništvo i legalni status nekretnine te završit sa Vama posao kupoprodaje ili investicije. Možete računati da smo s Vama na svakom koraku tog puta. TOBIS-nekretnine, idealno je mjesto za sve aspekte kupoprodaje i investiranja pod jednim krovom.


Tobis Vas vodi od ideje do realizacije

Znamo da je za uspješnu investiciju potrebno izraditi više analiza – lokacijsku, prostorno plansku, developer analizu, analizu potražnje i ponude i financijsku analizu. Prilikom vođenja investicije naš je cilj prilagoditi se ciljevima pojedinca, investitora ili institucije.
Puno kupaca i investitora nam dolaze sa povjerenjem da im riješimo kupnju ili da ih vodimo kroz investiciju. Zainteresirane kupce servisiraju naši osposobljeni stručnjaci s visokim profesionalnim standardima. Cilj nam je uštedjeti dragocjeno vrijeme kupca i naći odgovarajuće rješenje u najkraćem mogućem roku. To postižemo kroz proces koji identificira potrebe klijenta, temeljitim istraživanjem ponude i potražnje kako bi ponudili najoptimalnije rješenje. Vlasnicima građevinskog zemljišta tražimo investitora ili suinvestitora za izgradnju stambenih, turističkih ili komercijalnih nekretnina i nudimo podršku našeg arhitektonskog ureda.

Više informacija na www.tobis.hr


Želite saznati koliko vrijedi vaša nekretnina?

Procjena tržišne vrijednosti nekretnine može rezultirati nekretninom koja će Vam osigurati lijep start na početku životnog puta, uspješnim poslovnim potezom na kojemu ćemo zaraditi puno novca ili jamstvom mirne i bezbrižne starosti, ali i suprotno svemu rečenom. Pri tome važnu ulogu ima realna procjena vrijednosti nekretnina.
Procjena vrijednosti nekretnine izuzetno je opsežan, kompleksan i multidisciplinaran posao, koji može uspješno obaviti samo osoba koja posjeduje strukovnu sposobnost, stručno znanje i dugogodišnje iskustvo u razvoju i poslovanju nekretninama. Ne tražite dalje, obratite nam se sa povjerenjem!