header_image

O nama

TOBIS-nekretnine je odjel u sklopu tvrtke TOBIS-inženjering d.o.o. specijaliziran za ulaganja, kupnju, prodaju i najam nekretnina, procjene vrijednosti nekretnina, konzaltinga i vođenja investicija. Tvrtka posluje na dvije lokacije – u Zadru i Zagrebu. Članovi smo Udruženja posrednika u prometu nekretnina pri Hrvatskoj gospodarskoj komori. Od 1994. godine gradimo projektantske, konzultantske i usluge posredovanja u prometu nekretninama koji će dati podršku našim klijentima.

Licencirana agencija s timom stručnjaka

Investiranje nije samo posao, to je značajan događaj. Kupnja nekretnina je ozbiljna odluka. Ulaganja u nekretnine je još ozbiljniji posao.
Ako ste u potrazi za licenciranom agencijom u kojoj radi tim stručnjaka, građevinske, arhitektonske i ekonomske struke, koji mogu odgovoriti na sve vaše zahtjeve, došli ste na pravo mjesto. Voditi ćemo Vas od početka do kraja, provjeriti ćemo vlasništvo za Vas ( ili ćemo Vam pronaći pravog kupca), završit ćemo sa vama posao kupoprodaje ili investicije. Možete računati da smo s Vama na svakom koraku puta. TOBIS-nekretnine, idealno je mjesto za sve aspekte kupoprodaje i investiranja pod jednim krovom.

Tobis Vas vodi od ideje do realizacije

Znamo da je za uspješnu investiciju potrebno izraditi više analiza – lokacijsku, prostorno plansku, developer analizu, analizu potražnje i ponude i financijsku analizu. Prilikom vođenja investicije naš je cilj prilagoditi se ciljevima pojedinca, investitora ili institucije.
Puno kupaca i investitora nam dolaze sa povjerenjem da im riješimo kupnju ili da ih vodimo kroz investiciju. Zainteresirane kupce servisiraju naši osposobljeni stručnjaci s visokim profesionalnim standardima. Cilj nam je uštedjeti dragocjeno vrijeme kupca i naći odgovarajuće rješenje u najkraćem mogućem roku. To postižemo kroz proces koji identificira potrebe klijenta, temeljitim istraživanjem ponude i potražnje, nudimo najoptimalnije rješenje. Vlasnicima građevinskog zemljišta tražimo investitora ili suinvestitora za izgradnju stambenih, turističkih ili komercijalnih nekretnina, i nudimo podršku našeg arhitektonskog ureda.