Loading Maps logo

Zemljište Arbanasi

975,000 €

Property Description

* EKSKLUZIVNA PARCELA – KARMA *

Prodaje se jedinstvena parcela, drugi red uz more. Teren se nalazi na TOP lokaciji 50ak metara od mora i na laganoj je padini tako da građevine u prvom redu ne zatvaraju pogled na more i zadarski arhipelag. Idealan je za gradnju luksuznih vila dok je moguća i gradnja više stambenih jedinica.

Parcela je pravilnog oblika. Na južnoj strani parcele formirat će se javni put koji je već ucrtan u prostornom planu. Priključci za struju i vodu se nalaze u neposrednoj blizini. Zemljište je u blizini plaža Kolovare i Punta Bajlo, a također i škole, bolnice, centra grada…

Arbanasi, zadarski kvart, smješten je na jugoistoku grada. Od centra Zadra Arbanasi su udaljeni tek 15ak minuta hoda. Arbanasi su poznati po predivnoj šetnici Karma i brojnim plažama; šljunkovite i pješčane. Odlična su lokacija za živjeti; centra grada je izrazito blizu, plaže su predivne, imaju osnovnu školu, dječji vrtić. Osim za svakodnevni život, Arbanasi su jedna od najtraženijih lokacija za bavljenje turizmom, posebice predio uz šetnicu Karma. Taj dio poznat je po prekrasnim vilama a sama lokacija je primamljiva jer ima predivan pogled na more i zadarske otoke.

Info:
TOBIS-nekretnine
mob: 099 29 29 294
e-mail: branko@tobis.hr;


Property Details

Location and price
Basic detail
  • Property Size: 1,500 square
Documentation
More details

Sea distance: Prvi red

Amenities and Features

yesPogled na more

add to favorites