Loading Maps logo

Kuća Posedarje

1,100,000 €

Property Description

* APARTMANSKA VILA SA BAZENOM U POSEDARJU*

Nudimo vam raskošnu apartmansku zgradu sa bazenom u Posedarju na tek 50m od mora i plaže.

Sastoji se od 3 nadzemne etaže (Pr + 2 kata) sa 14 smještajnih jedinica (deset apartmana – četiri dvosobna i šest jednosobnih te četiri sobe s kupaonicama). Sve jedinice imaju terase, većina sa pogledom na more, kompletno su opremljene i uređene za turistički najam (klima, TV, WIFI…) i predstavljaju izuzetan investicijski potencijal sa uhodanom turističkom djelatnosti.

U prizemlju objekta je i ugostiteljska jedinica – restoran koji se koristi za pansionske potrebe a može se prilagoditi i kao restoran otvorenog tipa. Sastoji se od potpuno opremljene kuhinje i sala za posluživanje hrane, natkrivenog vanjskog roštilja i terase a na drugom katu velika terasa s pogledom na more.

Uz kuću je prostor za rekreaciju, manje igralište za djecu te bazen 8 x 8 m okružen visokom zelenom ogradom koja gostima omogućuje potpunu privatnost. Velika okućnica je ograđena i uređena, s 15 parkirnih mjesta.

Lokacija objekta pruža odmor od svakodenvnog užurbanog života, u mirnom dijelu Posedarja, gdje nema buke i prometa. Osiguran je i prolaz do plaže preko zemljišta idealnog za odmor u prirodnoj hladovini.

Posedarje
Na obali Novigradskog mora, 25 km sjeveroistočno od Zadra, smjestilo se malo mjesto Posedarje, nastalo u 12. stoljeću. Kroz Posedarje prolazi jadranska magistrala na dijelu Zadar-Maslenica, a neposredno iznad njega autocesta Zagreb-Split. U novije vrijeme mjesto ima uređene biciklističke staze, a poznato je i po Masleničkom mostu i kanjonu rijeke Zrmanje.

Sve dodatne informacije na upit.

BEZ AGENCIJSKE PROVIZIJE ZA KUPCA!!!

Info:
TOBIS-nekretnine
Široka ulica2/1, 23 000 Zadar
mob: 099 29 29 29 4
e-mail: branko@tobis.hr;


Property Details

Location and price
Basic detail
  • Property Size: 650 square
  • Property Lot Size: 1,100 square
  • Year Built: 1991
  • Condition: Dobro
  • Type: Poluugrađena
Documentation
  • Permit: Uporabna
More details

Water: Gradska

Sea distance: Do 100m

Amenities and Features

yesPogled na more

add to favorites